Akkuş Anadolu Lisesi

Vizyon: AKKUŞ Anadolu Lisesi, toplumsal yaşama duyarlı, sorunların çözümünde inisiyatif alabilen, bilimsel düşünmeyi yaşamının temel ilkesi yapabilen, demokrasi kültürünü özümseyen, ülkesine hizmeti temel amaç edinen bireyler yetiştiren, ülkenin en iyi üniversitelerine öğrenci veren en güçlü okul haline getirmektir.

Misyon: Biz AKKUŞ Anadolu Lisesi olarak; Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 12:30 13:30 - 15:50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 452 611 26 71

WEB - https://akkusanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - YAZLIKBELEN MAH. ATATÜRK CAD. NO 2/3 AKKUŞ / ORDU

Biyoloji Laboratuvarı :1
Yatakhane Koğuşu :48
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Adres - YAZLIKBELEN MAH. ATATÜRK CAD. NO 2/3 AKKUŞ / ORDU

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 120 km uzaklıktadır.