Aytaç ZEHİR - Müdür Yardımcısı

1983 Üsküdar doğumlu olup ilkokul1, 2. Ve 3. Sınıfı istanbulda okudu. 4. Ve 5. Sınıfı Ünye´de okuduktan sonra Anadolu Lisesi sınavlarını kazanarak ortaokul ve lise eğitimini Ünye Anadolu Lisesinde dil sınıfında aldı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında tamamladı ve ingilizce öğretmeni olmaya hak kazandı. Çeşitli özel kurumlarda ingilizce öğretmenliği ve şube müdürlüğü yapıp özellikle yabancı dil sınav gruplarıyla Türkiye derecelerine imza attı. Buradaki tecrübeleri ile yabancı dil sınavlarına yönelik kitaplar yazdı. İlk atandığı kurum olan Erbaa Coşkun Önder Anadolu Lisesinde yabancı dil sınıflarının oluşturulmasına öncülük ederek onlarca öğrencinin dil1 puan türünde üniversiteler kazanmalarının mutluluğunu yaşadı. 3 yıllık hizmetinin ardından il dışı tayin ile Akkuş Anadolu Lisesine tayin oldu. Hala Akkuş Anadolu Lisesindeki görevine devam etmektedir.