Uğur TÜRKMEN - Müdür Başyardımcısı

9 Şubat 1992’de Ünye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye Kaledere İlköğretim okulunda tamamladı. Ardından Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesinde dil bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı. 3 sene Çanakkale’de 1 sene de Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde yükseköğrenimini tamamladı. 2014 yılında mezun oldu ve memleketi olan Ünye’de Amerikan Life Dil okulunda öğretmenliğe başladı. 2016 yılında sırasıyla önce Erzurum’un Köprüköy ilçesindeki Güzelhisar Ortaokulunda ardından Erzurum Pasinler Yatılı Bölge Ortaokulunda 2 sene görev yaptı. 2018 yılı itibariyle de Akkuş Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.