e Twinning Projesi

e Twinning Projesi "Future of the World"

28.02.2024 44

Okulumuz İngilizce öğretmeni Selim SOM “Future of the World” isimli eTwinning projesine ortak olarak katılmıştır. Proje bir Türk ve bir Avrupalı ortakla kurulmuş olup 8 Türk ortak ve 5 yabancı ortaktan oluşmaktadır. Proje Eylülayında başlamış olup Mayıs sonu gibi bitirilecektir.

Proje genel olarak BM'nin 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefini tanımaya ve desteklemeye yöneliktir. Dünyamız, tüm evrende yaşamın olduğunu bildiğimiz tek yerdir. Dünyamızın geleceğine yönelik 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi doğrultusunda birçok etkinlik düzenleyip bilgi paylaşımında bulunulacaktır. Dünyamızı yaşanabilir bir yer tutmak için yaptıklarımızı ve yapabileceklerimizi konuşacağız. Web 2araçlarının kullanıldığı, e-Safety, teknoloji okur yazarlığı, geri dönüşüm, yaparak yaşayarak öğrenme gibi önceliklere sahip bir projedir.