İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ SELİM SOM TARAFINDAN E TWİNNİNG KAPSAMINA " Be Creative Reuse Your Refuse" AVRUPA PROJESİNE ORTAK OLUNDU.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Selim SOM eTwinning projeleri kapsamında "Be Creative Reuse Your Refuse " isimli Romanya, Karadağ, Arnavutluk ve Türkiye'den ortakların olduğu bir Avrupa projesine ortak olmuştur.

27.02.2023 56

Projenin genel özeti şu şekildedir:
Be Creative Reuse Your Refuse

Projemiz bir geri dönüşüm projesidir. Tükettiğimiz atıkların tekrar geri dönüşüm halkası içinde yer alması, doğal dengeyi korumak adına dünyamıza olan borcumuzdur. Projemizde, öğrencilerimizle hazırlayacağımız eğlenceli ve öğretici materyaller ile geri dönüşüm ve çevre bilinci konularında farkındalık yaratarak yeşil beceriler edinmeyi amaçlıyoruz. Projemiz süresince; çevremizi temizleyeceğiz, sokak hayvanlarına yardımcı olacağız, hediyeler yapacağız, bahçıvanlık yapacağız, şarkılar söyleyip resimler yapacağız, geri dönüştürdüğümüz atıklarımızı sanata çevireceğiz, aynı zamanda ders materyali olarak kullanacağız.